Tilaisuudet

Tästä näet seurakuntamme viikkotoiminnan. Tilaisuudet järjestetään Kulmakivellä, Nahkurinkatu 1. Voit osallistua jumalanpalveluksiin myös live-videon kautta seurakunnan Youtube-kanavalla. Vain puheosuus striimataan. Voit katsoa tallenteita myös jälkikäteen. Ohjeen live-videon katseluun löydät täältä.

HUOM. Tällä hetkellä osa toiminnasta on tauolla.

Jumalanpalvelus

Sunnuntain jumalanpalvelus klo 11 on viikon päätapahtumamme. Kokoonnumme yhteen musiikin, rukouksen ja Raamatun äärelle. Jumalanpalvelus on kaksikielinen (suomi/englanti).

Naisten tilaisuudet

Naiset kokoontuvat maanantaisin klo 18 ”kaivon äärelle” viettämään yhteistä aikaa kahvin tai teen kera. Keskustelun lomassa saattaa hyvinkin syntyä vaikkapa villasukkia ystäviä ilahduttamaan.

Torstain rukousaamu

Jos aikataulusi sen mahdollistaa, tervetuloa torstaiaamuisin klo 9 rukoilemaan yhdessä. Rukoilemme ajankohtaisten aiheiden ja saamiemme rukouspyyntöjen puolesta. Rukouspyyntöjä voi jättää esimerkiksi sunnuntain jumalanpalveluksessa tai tämän lomakkeen kautta. Tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia, mutta voit tulla vain osaksikin aikaa.

Raamattukoulu

Torstai-iltaisin olet tervetullut avoimeen raamattukouluun, jossa käsittelemme aina jotakin Raamatun kirjaa. Englanninkielinen oppitunti pidetään klo 18-18.45, jonka jälkeen on sama tunti suomeksi klo 19-19.45. Opettajana toimii seurakunnan pastori Björn Cederberg. Raamattukoulu pidetään viikottain satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta, muutoksista voit kysyä pastorilta. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita ja opetus on maksutonta. Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Lapsille

Lapsille on sunnuntaijumalanpalveluksen ajalle perinteinen pyhäkoulu. Lapset jaetaan ikänsä mukaisiin ryhmiin, joissa on kussakin oma ohjaajansa.