Tilaisuudet

Tästä näet seurakuntamme viikkotoiminnan. Tilaisuudet järjestetään Kulmakivellä, Nahkurinkatu 1. Voit osallistua jumalanpalveluksiin myös live-videon kautta seurakunnan Youtube-kanavalla. Vain puheosuus striimataan. Voit katsoa tallenteita myös jälkikäteen. Ohjeen live-videon katseluun löydät täältä.

Tapahtumat kännykkään

Kalenterinäkymä

Jumalanpalvelus

Sunnuntain jumalanpalvelus klo 11 on viikon päätapahtumamme. Kokoonnumme yhteen musiikin, rukouksen ja Raamatun äärelle. Jumalanpalvelus on kaksikielinen (suomi/englanti).

Naisten tilaisuudet

Naiset kokoontuvat (koulujen loma-aikoja lukuunottamatta) parillisten viikkojen tiistaisin ”kaivon äärelle” viettämään yhteistä aikaa kahvin tai teen kera. Keskustelun lomassa saattaa hyvinkin syntyä vaikkapa villasukkia ystäviä ilahduttamaan.

Torstain rukousaamu

Jos aikataulusi sen mahdollistaa, tervetuloa torstaiaamuisin rukoilemaan yhdessä. Rukoilemme ajankohtaisten aiheiden ja saamiemme rukouspyyntöjen puolesta. Rukouspyyntöjä voi jättää esimerkiksi sunnuntain jumalanpalveluksessa tai tämän lomakkeen kautta. Tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia, mutta voit tulla vain osaksikin aikaa.

Lapsille

Lapsille on sunnuntaijumalanpalveluksen ajalle perinteinen pyhäkoulu. Lapset jaetaan ikänsä mukaisiin ryhmiin, joissa on kussakin oma ohjaajansa.