Ajankohtaista

Osallistujamäärän rajoitus

Noudatamme paikallisia määräyksiä, jotka tällä hetkellä ovat voimassa ainakin 22.2.2021 asti (huom. päivitetty). Toistaiseksi saliin otetaan enintään 20 henkilöä. Mikäli tulijoita on yli 20, osa siirtyy alakerran pyhäkoulutilaan. 

Lue lisää »

Ohjeistusta ja infoa

Kulmakivi-seurakunnan kokoukset jatkuvat paikan päällä ja puheosuus striimataan pääsääntöisesti nettiin. Olemme siirtyneet käyttämään maskeja. Jos sinulla ei ole omaa maskia, seurakunnalla on kertakäyttömaskeja tarjolla. Pesemme kätemme, käytämme käsidesiä, emme kättele emmekä halaa. Kirjaamme ylös kussakin kokouksessa olevat henkilöt ja säilytämme tiedot kolme viikkoa. Yhtään tapausta ei meillä ole ilmennyt. Tervetuloa seurakuntaan!

Lue lisää »

Seurakunta avautuu erityisjärjestelyin su 7.6. eteenpäin

Ensi sunnuntaista 7.6. lähtien seurakunnan ovet ovat jälleen auki. Huomioithan kuitenkin seuraavat ohjeet: Ethän osallistu sairaana. Voimme ottaa paikalle enintään 35 ihmistä. Huomioimme turvavälit. Pyhäkoulua ei toistaiseksi järjestetä. Puheosuus live-streamataan seurakunnan Youtube-kanavalle, se alkaa jatkossa klo 11.30. (Tilaisuus alkaa klo 11.)

Lue lisää »