Ajankohtaista

Yleistä infoa alkusyksylle

Seurakunnassa läsnäolorajoitus on AVIn päätöksellä toistaiseksi 50 henkilöä. Käytämme edelleen maskia ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Avoin Raamattukoulu ei toistaiseksi ole toiminnassa. Parhaillaan pohdimme eri vaihtoehtoja opetuksen toteuttamiseen. Mahdollisesti intensiiviviikonloppu syyslukukauden 2021 aikana. Tästä lisää infoa myöhemmin. Perjantaina 3.9.2021 klo 18 Kulmakivellä on Israel-aiheinen ilta. Puhujana on ICEJ:n julistustyöntekijä Tuija Valtanen. Musiikissa Shekinah -lauluyhtye. Juontajana Taina Määttä. Vapaa pääsy. Tervetuloa! (Puheosuutta ei tulkata englanniksi)

Lue lisää »

Hiihtolomaviikolla ei ole kokousta

Sunnuntaina 14.3.21 ei ole kokousta Kulmakivessä. Seurakunta viettää hiihtolomaa. Seuraava kokous on sunnuntaina 21.3.  klo 11. Jumalan siunausta kaikille! Eurocon 2021 järjestetään verkossa 9.-13.3. Lisätiedot ja ohjelma: www.raamattupuhuu.fi/helsinki/eurocon21/

Lue lisää »

Osallistujamäärän rajoitus

Noudatamme paikallisia määräyksiä, jotka tällä hetkellä ovat voimassa ainakin 22.2.2021 asti (huom. päivitetty). Toistaiseksi saliin otetaan enintään 20 henkilöä. Mikäli tulijoita on yli 20, osa siirtyy alakerran pyhäkoulutilaan. 

Lue lisää »