Seurakunta

Kulmakivi-seurakunta

Kulmakivi-seurakunta on tunnustuskuntiin sitoutumaton kristillinen seurakunta Kuopiossa. Painotamme Jumalan rakkautta ja pelastavaa armoa jokaista ihmistä kohtaan, Raamatun (Vanhan ja Uuden testamentin) asemaa kristillisen opin ja elämän ylimpänä ohjenuorana sekä Jeesuksesta kertovan ilosanoman viemistä ihmisille lähellä ja kaukana. Ehtoollista vietämme jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Jumalan perheväen yhteisenä Juhlana.

Olemme taloudellisesti ja hallinnollisesti itsenäinen, mutta toimimme työyhteydessä kansainvälisen Greater Grace World Outreach -järjestön (GGWO) kanssa, joka tekee työtä yli 70 maassa. Kulmakivi-seurakunta (aikaisemmin Raamattu Puhuu) on toiminut Kuopiossa vuodesta 1981. Seurakunnan nykyinen pastori Björn Cederberg on johtanut seurakuntaa vuodesta 1993. Työ on kantanut hedelmää ja seurakunta on kansainvälistynyt ja kasvanut noin viisinkertaiseksi verratuna vuoteen 1993. Seurakunta toimii aatteellisena yhdistyksenä.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme kynnys on matala! Tilaisuuksiimme voit tutustua täältä. Emme edellytä jäsenyyttä.

Mihin uskomme? Lue lisää.

Tule vapaaehtoiseksi

Seurakuntamme toimii pääasiassa vapaaehtoisin voimin. Jokaiselle Jeesuksen seuraajalle on tärkeää, että hän löytää itselleen alueen, jossa voi oppia palvelemaan muita. Toisten palveleminen on keskeinen osa kristittynä elämistä ja se tukee myös omaa hengellistä kasvua.

Tule mukaan auttamaan seurakuntaa kasvamaan ja vahvistumaan tuomalla lahjasi yhteiseen käyttöön. Tarvitsemme apua mm. seuraavissa tehtävissä:

  • musiikkivastuuseen: piano, kitara, huilu, muu instrumentti, laulu…
  • pyhäkouluun: opettajaksi tai avustajaksi
  • seurakunnan tilojen siistinä pitämiseen
  • evankeliumin viemiseen ”teille ja aitovierille” eli ihmisten tavoittamiseen Kuopion alueella

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi seurakunnan pastorille tai esimerkiksi pyhäkoulun vastuuhenkilölle.