Seurakunta on kesälomalla sunnuntaina 23.7.2017

Björn Cederberg 24.6.2017 ,

Toivotamme lämmintä ja siunattua Juhannusta kaikille!

Eilen juhannusaattona seurakunta vietti iki-ihanan päivän erään seurakuntalaisen mökillä ulkoillen, pelaten, syöden, saunoen, uiden ja keskustellen. Siinä välissä kokoonnuimme Jumalan Sanan kuuloon riihikirkkoon. Opetusosuus oli 5. Mooseksen kirjasta, jonka viestistä näemme ja ymmärrämme miksi Jeesuksen piti syntyä ihmiseksi ja kärsiä häpeällisen kuoleman koko ihmiskunnan puolesta.

Vanha Testamentti on täynnä piilossa olevia timantteja, jotka tulevat näkyviin Pyhän Hengen antaman silmävoiteen avulla. Ilman sitä nämä kalleudet jäävät löytämättä eikä opetus avaudu vain rationaalisesti ajattelevalle ihmiselle. Mutta Jeesukseen turvautuvan ihmisen ymmärrys vähitellen lisääntyy ja hän oivaltaa, että koko Raamattu, kannesta kanteen, on ilmestystä Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen mahtavuudestaan.

Jo nyt hyvissä ajoin kerromme, että seurakunta hengähtää ja nauttii kesästä heti Suviseminaarin jälkeen.  Näin ollen sunnuntaina 23.7. ei poikkeuksellisesti ole jumalanpalvelusta. ”Kesäloma” on vain viikon mittainen, sillä sunnuntaina 30.7. kokoonnumme normaalisti jumalanpalvelukseen alkaen klo 11.00. Tervetuloa!

 

Kaikki artikkelit