Syksyä kohti

Björn Cederberg 5.9.2016 ,,

Kesä 2016 on jäänyt taakse ja on aika katsoa eteenpäin kohti syksyä ja talven tuloa. Mutta ennen sitä muutama kiitoksen sana on paikallaan.

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka tavalla tai toisella olitte kantamassa kortenne kekoon seurakunnan 10-vuotisjuhlaseminaarin onnistumiseksi! Paikan suhteen meille tuli samalla viikolla vielä odottamattomia käänteitä, mutta kaikki kääntyi kuitenkin parhain päin. Jälleen kerran.
Kiitos myös kaikille teille, jotka olitte mukana seminaariviikonloppuna!

Kiitos myös menneestä kesästä ja siitä, että uskollisesti olette läsnäolollanne ja osuudellanne tuoneet myönteistä virettä seurakuntaan.

Me olemme nyt allekirjoittaneet uuden vuokrasopimuksen Niiralan Kulman kanssa. Näillä näkymin pääsemme muuttamaan takaisin Nahkurinkatu 1:een (Niiralankatu 8-10) 1.5.2017. Siis vajaan kahdeksan kuukauden kuluttua!

Koska seurakunnan lapsiluku on koko ajan kasvussa, olemme vuokranneet isompia lapsia varten vieressä olevan Lyseon liikuntasalin sunnuntai-kokousten ajaksi. Siinä lapset saavat turvallisesti purkaa ylimääräistä energiaansa ohjaajien silmien alla. Hienoa!

Yhdessä kohti tulevaa syksyä! Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan – vanhat ja uudet ystävät!

Kaikki artikkelit